maandag 30 augustus 2010


Hoi Allemaal,

Nou ik heb weer eens een leuk geboorte kaartje gemaakt, vond deze stempel en ik vond het zo'n leukerdje dat ik deze maar eens gebruikt heb.

Het papier heb ik ooit ergens gekocht zou alleen niet meer weten waar, het is een leuk blokje maar denk dat het bij de goedkope alles verkopen winkel vandaan komt *lol* ...

Het randje heb ik gemaakt met een pons van
Martha Steward die ik mezelf vorige week cadeau gedaan heb (en waar ik heel blij mee ben), verder een vlindertje van Joy Craft, uitgestanst met de cuttlebug en een leuk papieren bloempje van de Floral Punch met een zijden roosje erop ..

Het stempeltje heb ik gekleurd met Copic maar weer alleen niet meer welke ... sorry ..

Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden ..

Liefs Janneke

vrijdag 27 augustus 2010

Huwelijk


Gisteravond kreeg ik ineens zin om een trouwerij kaartje te maken nadat ik deze stempel tegenkwam .. Met veel zachte kleuren heb ik de stempel ingekleurd en de andere versiersels erbij gezocht, en het resultaat vind ik best heel leuk geworden ..

Liefs Janneke

donderdag 26 augustus 2010

Nieuw Kaartje Zomaar


Lieve Mensen,

Ik was mijn spulletjes aan het opruimen en kwam dit kaartje tegen die ik enige tijd geleden gemaakt heb .. Ik vond het kaartje zo leuk dat ik deze wel wilde publiceren .. Dus bij deze ...

Ik ben ontzettend dol op de kleuren roze zoals jullie denk ik wel weten dus wederom deze kleur combinaties ..

Liefs Janneke

Mijn eerste Kerstkaart van 2010


Lieve Mensen,

Eindelijk heb ik weer eens tijd voor een kaartje, na de verhuizing (die eigenlijk nog niet helemaal afgerond is maar omdat het zo ontzettend regent kan ik niet verder) ben ik maar weer eens aan het knutselen geslagen.

Ik had een aantal nieuwe mallen besteld, en 1 is er al binnen jippie .. en heb mezelf verwend met een 2 nieuwe ponsen en Copic Markers .. Ben er echt zo blij mee ..

Maar mijn nieuwe kaartje is aardig gelukt moet ik zeggen, ben benieuwd wat jullie er van vinden ...

Ik ga nu weer even fijn verder ideetjes uitwerken en jullie zullen snel weer een kaartje van me zien ..

Liefs Janneke